Felforrósodott autóban halt meg egy ötéves kisfiú. Órákon át volt a hőségben álló autó hátsó ülésén bekötveKét-három órán át volt a hőségben álló autó hátsó ülésén bekötve egy ötéves kisfiú, mire az édesanyjának feltűnt, hogy nincs meg a gyerek, addigra a kisfia meghalt – írta a Fox News. Az eset hétfőn történt, a Harris megyei rendőrség járt el az ügyben. A nyomozás során kiderült, hogy az anya a nagyobbik gyerekével, egy nyolc éves lánnyal készültek a lány szülinapi partijára.

Együtt be is mentek a házba, de A KISEBBIK GYEREKRŐL MEGFELEDKEZTEK, aki az autóban maradt. Az anya utóbb azt mondta a rendőröknek azt hitte, a kisfiú is benn van házban, magyarázatul hozzátette, hogy a gyerek tudta kezelni a biztonsági övet, ezért nem érti, hogyan maradhatott ott. A hőség miatt az autó utastere nagyon gyorsan melegszik, ami gyakran halálos kimenetelű lehet.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)