Több hazai híresség is gyanúsított lehet! Hatalmas fordulatot vehet a nyomozás Berki Krisztián halálával kapcsolatbanBerki Krisztián halála után nem akármilyen nyom került a rendőrség kezébe - írja a Ripost. Nagy az esélye annak, hogy olyasvalakitől vásárolta, vagy kapta az illegális szert, aki kapcsolatban állt több hazai hírsességgel a lap szerint,

Ha pedig felgöngyölítik a szálakat, könnyen lehet, hogy több hazai híresség is bajba kerül, írja a lap. Hiszen nagy az esélye annak, hogy Berki olyasvalakitől vásárolta, vagy kapta az illegális szert, aki kapcsolatban van más, olyan ismert emberrel, aki alkalmanként, vagy rendszeresen drogozik.

A rendőrök megismerik a híváslistáját, az üzeneteit A pénteki helyszínelés során a rendőrség minden kommunikációs és adattároló eszközt lefoglalt, amelyek átvizsgálása egészen biztosan most is tart. Hamar ki fog derülni, hogy Berki KrisztiánKIKKEL BESZÉLT, VAGY VÁLTOTT ÜZENETET TELEFONON, VAGY EGYÉB PLATFORMOKON AZ UTÓBBI IDŐBEN, AHOGY AZ IS, MERRE JÁRT ÉS KIKKEL TALÁLKOZOTT A TRAGÉDIÁT MEGELŐZŐ IDŐSZAKBAN.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)