Na ez hidegrázós, élő adásban üzent Berki Krisztián lelke, a léleklátó le is írta egy papírraPéntek reggel Kiss Kató léleklátó volt a LifeTV Ébredj velünk! című műsorának egyik vendége.

A téma természetesen Krisztián halála illetve az azt követő időszak volt.

Mi is beszámoltunk arról, hogy a spiritisztához Krisztián felesége, Mazsi is ellátogatott, néhány nappal a tragédiát követően.

Mind Mazsi mind pedig Krisztián nyitott volt a spirituális dolgokra, Krisztiánnak a mestermágus, Frabato még tenyérvonalból is jósolt.

Ha kíváncsi vagy rá, milyen megdöbbentő előjeleket és törést látott a mágus Berkivel kapcsolatban 42 éves kora körül, ide kattintva kiderül.

Kiss Kató azt nem árulta el, hogy mit üzent Mazsinak Berki Krisztián, arról viszont beszámolt, hogy amikor kapcsolatba lépett Krisztián lelkével, különös dolgok történtek:

“Szinte azonnal elkezdett jeleket küldeni nekem. Áramingadozás volt, zúgni kezdett a tévé és fehér zaj keletkezett. Egyértelmű üzeneteket küldött nekem.

Mazsit is ő vezette hozzám. annyit mondhatok, hogy sikeres volt a közvetítés, de nem vagyok felhatalmazva arra, hogy részleteket is mondjak” – közölte a műsorban Kiss Kató.

Az igazi meglepetés azonban még csak ezután következett: a két műsorvezető feszült figyelemmel hallgatta Kató történeteit, amikor a vezérlőből a fülükbe súgtak egy hátborzongató dolgot.

Kiderült, hogy hogy a médium a beszélgetés előtt arra kérte a stábot, hogy élő adásban adjanak neki egy üres lapot és egy tollat, mert Krisztián üzenni szeretne valakinek a csatornánál.

Kató végül leírt pár mondatot, majd elárulta, hogy Berki Krisztián a LifeTV igazgatójának, a jó barátnak, Hajdú Péternek üzent.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)