Kiderült az igazság! Ezért szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup



"Szeretnénk a saját oldalunkon elmondani a minket követőknek, hogy eljegyzésünket Shane-nel felbontottuk. Sehol sem szeretnénk erről nyilatkozni, ezért megkérünk mindenkit, hogy ezt tartsák tiszteletben" - írta a színésznő-műsorvezető.


A médiában nagy szerelemnek tűnt

A szőke színésznő egy Kis Zsolt nevű férfival alkotott párt, 2021 januárjában jelentette be a válást. "A férjemmel szétmentünk, nehéz időszak van mögöttem. Külön vagyunk már, de látni fognak minket együtt, együtt neveljük a kisfiúnkat, aki élő bizonyítéka annak, hogy ez egy valódi szerelem volt, egy komoly kötődés, nagyon intenzív hat évünk volt együtt. Ha az ember küzd és küzd azért, ami egy idő után nem működik, akkor abban elfárad. És ez egyikünknek sem jó. Ő nem tudott annyira alkalmazkodni, és én sem" -- mondta akkor.


Szabó Zsófi és Shane TusupFORRÁS: SZABÓ ZSÓFI/INSTAGRAM

Shane Tusup edző, mint ismert, Hosszú Katinka férje volt, a válás 2019 elején lezárult. Állítólag Tusup teljesen kiszállt a közös cégből (Iron Corporation Kft.), az olimpikon pedig kifizette.


Házasságot tervezgettek

Szabó Zsófi és új párja hetekig-hónapokig titkolta az új kacsolatot, de egyre több kép került ki róluk, nemrég pedig már Monacóból szórták a fotókat, ott volt a lánykérés is, láthatóan nagy harmóniában éltek. "Valóban még az idén tervezik az esküvőt, de egyelőre semmilyen további részletet nem szeretnénk mondani" – mondta március 11-én pár managere, Palásthy Phaedra.


Szabó Zsófi a közösségi oldalán jelentette be, hogy eljegyzésüket a jóképű úszóedzővel, Shane Tusuppal felbontották.


A szerelmesek február végén Monte-Carlóba utaztak. Egyáltalán nem volt véletlen, hogy a sztáredző egy luxusnyaralásra vitte el szerelmét, Shane ugyanis itt kérte meg a műsorvezető kezét.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)