Hétfőn egyszerre lesz, szuper hold, vér hold, kék hold, és holdfogyatkozás.- Ilyen pozitív változásokat hoz az életedbe



Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint a Nap és a Mars fényszöge hat, ami nagyon erőteljes energia. Most mindenhez van kedved/erőd, amit csak kitűzöl magad elé, de ez az energia túl is tud csordulni, és akkor egy pillanat alatt semmissé teheted az addigi erőfeszítéseidet. Uralkodj az indulataidon!


Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A hátráló Merkúr miatt ma elöntenek a teendők, ezek között lehet olyan is, amit egyszer már megcsináltál, most mégis újra kell.  A munkahelyeden éppen úgy hegyekben áll a munka, és még az otthonodban is váratlan megoldandó problémák sokasága vár. Mintha minden egyszerre romolna el. Nincs más lehetőség, állnod kell a sarat!


Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Valamiért elégedetlen vagy a partnereddel, de ez csak akkor, és annyiban jogos, ha meg is beszéled vele az elégedetlenséged okát. Ha mindenki csak a saját fejében beszélget, azzal aligha születik meg a várt egyetértés.


Napi horoszkóp 2022. május 13. (fotó: Shutterstock)


Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha eddig munka nélkül voltál, akkor ma sikeresen pályázhatsz meg egy állást. Szerződést azonban még ne írj alá a hátráló Merkúr miatt! Ha van már munkád, akkor pedig alkalmad nyílhat bővíteni a lehetőségeidet. Ehhez azonban nyitott szemmel, füllel kell járnod. Ne tétlenkedj tovább!


Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A szokott módon kezdődik a napod, de valamilyen hír kizökkent fásultságodból. Nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy jó-e vagy rossz, amit hallasz, de az biztos, hogy gyökeresen megváltoztat bizonyos dolgokat az életedben.


Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ne akarj mindent egyszerre megváltoztatni az életedben. A túlságos sok változtatásnak az a hátránya, hogyha nem jól sül el, akkor a végén nehéz lesz feltárni, hogy mi is a baj oka. Lassíts, és figyelj jobban magadra!


Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Új lehetőségeid, új perspektíváid adódhatnak. De te a réginek is éppúgy meg akarsz felelni, mint az újnak. Talán lehetetlen egyszerre mindent. Egyszerre egy dologra fókuszálj, mert a Mars és a Nap fényszöge jelzi, hogy abban célt fogsz érni.


Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Mars és a Nap fényszöge erős tüzeket gyújt benned. Most mindent, amit csinálsz, különösen nagy hittel és magabiztossággal teszed, és kristálytisztán látod magad előtt a hosszú távú céljaidat is. Nagy ma a teremtő erő benned!

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)