Orbán Viktor szerint rettentő furcsa választás a mai, méghozzá ezért:



Orbán Viktor miniszterelnök a feleségével, Lévai Anikóval jelent meg a szavazókörben nem sokkal reggel nyolc után. Kicsit feszültnek tűnt. A szavazófülkék foglaltak voltak, ezért picit várnia kellett a voksolással. Orbán egyéniben a Budapest 3. választókerület jelöltjei közül választhatott, ahol Fürjes Balázs, a kormánypártok jelöltje Hajnal Miklós ellenzéki jelölttel csap össze.

A voksolás után megállt egy kicsit az újságíróknak. Először az ukrán elnök, Volodimir Zelenszkij bírálatáról kérdezték, amely szerint Orbán elvesztette becsületét, de azzal nem akart foglalkozni, mondván, ő ma nem szavaz. Nekiszegezték azt a kérdést is, hogy szokott-e hazudni a magyar embereknek, amire annyit felelt, hogy igyekszik mindig tartani a szavát.

– Bizakodó vagyok. Ez egy furcsa választás, például esik a hó április 3-án, ritkán lát az ember ilyet, ráadásul a háború miatt a szokásos kérdéseken túl a háború és a béke kérdéseivel is foglalkozni kell  a kampányban – fejtette ki Orbán, hogy mit gondol a választásról.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)