Megrázó hír érkezett Berki Krisztiánról! Sokkoló vallomást tett Berki Krisztián. Nem titkolja tovább, ebben a betegségben szenved



Beteg Berki Krisztián.

Sokkoló vallomást tett Berki Krisztián. Nem titkolja tovább, ebben a betegségben szenved!

Most állt először vele a nyilvánosság elé: 

Berki Krisztián nem titkolja, "népszerű" betegségben szenved, ami miatt idén már másodjára járt kardiológusnál. Mindent megtesz, hogy megússz a gyógyszeres kezelést.

"Az van, hogy az a népszerű, közismert, menedzserek körében nagyon népszerű betegség, a magas vérnyomás engem is elért. Olyannyira, hogy a múlt héten voltam terheléses vizsgálaton, kardiológusnál, – most már egy éven belül másodszor – vérvételen és ezeket az eredményeket az endokrinológusommal kielemezzük közösen. Az is biztos ugye, hogy 6-8 hete teljesen más útra léptem. Szeretnék a természetesség útján maradni, és ami gyógyszer nélkül kezelhető, azt kezelni" – vallotta be egyik legújabb posztjában Berki.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)