Kiröhögte a tanár a 14 éves gyermekem, mert csak "ennyi" zsebpénzt tudok neki adni.. Magyar oktatás, én így szeretlek! Szülők, ti vajon mennyit adtok a gyermekeiteknek?!A 14 éves kisfiam, Tamás az egyik pécsi Általános Iskolába jár, amit most nem neveznék meg. Na de a lényeg. A fiam tegnap panaszkodva jön haza, hogy ugyan mi történt vele. Zaklatottan meséli, hogy felállította a tanár órán, (és hangosan el kellet mondania mi volt a beszélgetés tárgya - amin mind az osztály, mind maga a tanár nevetett) mert éhes volt és óraközben kért az osztálytársaitól pénzt, hogy a következő szünetben a büfében tudjon valamit venni magának. Engem nagyon meglep a dolog, mert 14 évesen fiamnak, megmondom őszintén napi 500ft-ot! adok, hétfőtől - péntekig. Szülők. Vajon ez ennyire kevés lenne?! (Én igazán kíváncsi vagyok, manapság más szülő mennyi pénzt ad a gyerekének napi szinten, ebben a korban..?!) Felelős anyaként úgy gondolom nem, nem az. Számon is kértem a fiam, hogy miért csinálta ezt, erre elmesélte, hogy azért mert aznap már reggel elvesztette a napi zsebpénzét, amit nem mert elmondani, csak így utólag. Természetesen én hiszek a kisfiamnak, így azt is elhiszem, hogy ez így volt.

Ebben az esetben felháborítónak tartom a tanár ilyen természetű viselkedését és azt, hogy ezért egy osztály előtt kellett úgymond megszégyeníteni. Tudom.. nem egyedi az eset, de komolyan 2018-at írunk emberek! Szomorú, hogy ilyen emberek foglalkoznak manapság gyerekekkel..! Ezenkívül nem hiszem, hogy ezt csak így lehetett volna megoldani..Egy felháborodott és büszke anyuka.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)