Ezt nem hisszük el ! Nézd, mi történt Várkonyi Andreával



Várkonyi Andreát végre újra láthatták rajongói a televízió képernyőjén, ő volt Stohl András mellett a TV2 Neked énekelek című jótékonysági gálájának műsorvezetője. A TV2 egykori népszerű híradósa, műsorvezetője hihetetlenül csinos volt, az esemény rangjához, szép üzenetéhez illő ruhát választott. 70 millió forintot sikerült összegyűjteni az Ukrajnából érkező menekültek támogatására.

A Best szúrta ki, hogy ki az, akit stílusában követni igyekszik Andrea, s bizton állítható, nincs tévúton ezzel.

Egy Merő Péter által megálmodott ruhában pompázott a műsorvezető, amely stílusában Katalin hercegné egyik kedvenc darabjára emlékeztetett, pont arra, amelyben Zelenszkij, ukrán elnököt fogadta a hercegné. A színek, a nyakék, mind-mind az Ukrajnával való szolidaritást voltak hivatottak megmutatni. Üzennek a ruháikkal és az ékszereikkel.

A két hölgyet nemcsak stílusuk okán, hanem azért is hasonlítják egymáshoz, mert lételemük a jótékonykodás, és nem a férjhezmenetelük után kezdődött mindez. Andrea elmondta, rengeteg ilyen irányú kérést kapnak, s mind céges szinten, mind magánemberként igyekeznek adni, ahová csak lehet.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)