60 éves vagyok, és ez a növény visszaadta a látásom, eltávolította a zsírt a májamról, és teljesen megtisztította a beleimet



Az emberek többsége mindenek előtt a legfontosabbnak az egészségüket tartják. Az egészség fenntartása sokszor nem könnyű feladat – az idő múlásával, a szervek és a test funkciói romlanak, ami problémákat jelent, mint például a látás elvesztése vagy különböző belső szerv problémák.

Néha túl sok zsír halmozódik fel a májban, és ez számos problémához vezet, amely minden bizonnyal befolyásolja az általános egészségi állapotot. Szerencsére, van egy természetes összetevő, amely segíthet Ez nem más, mint a cékla.

A cékla egy európai vöröses zöldség, amelyet elsősorban nyersen vagy salátaként fogyasztják. A céklának számos pozitív egészségügyi hatása van, például, hogy eltávolítja zsírt a májról, megtisztítja a vastagbelet és segít visszanyerni a megromlott látást. És még nincs vége!


Egészségügyi előnyei:


A cékla javíthatja a vérkeringést, ugyanakkor biztosítja a szervezet elegendő napi energiaellátását. A növényi tartalmaz betaint és triptofánt, ezek ritka anyagok, amik megnyugtatják, az idegeket és nagyon hasznosak a stressz elleni harcban.

Ezen kívül gyulladás gátló tulajdonsága van, és magas az antioxidáns tartalma, ami kiváló a szabad gyökök elleni küzdelemben. Javítja az általános egészségi állapotot.

Így készíts egy egészséges cékla salátát, amit akár minden nap fogyaszthatsz:


ÖSSZETEVŐK:

– 2-3 cékla

– 2 fej vöröshagyma

– Extra szűz olívaolaj

– Ecet

– Só ízlés szerint


ELKÉSZÍTÉS:

Hámozd meg a céklát, és főzd meg vízben egy csipet sóval, majd vágd fel kis szeletekre, és tedd egy tálba. Ezután vágd fel a hagymát, és keverd össze a céklával, majd adj hozzá egy kis olívaolajat és ecetet, sózd meg ízlés szerint. A végén locsold meg egy kis saláta ecettel és hagyd állni egy órát. Ez a csodálatos saláta tisztítja a vastagbelet, a májat és javítja a látást is. Ha szeretnél többet tenni az egészségedért, javasoljuk, hogy fogyaszd ezt akár minden nap. A cékla rendkívül tápláló és egészséges. Legyen része a napi étrendednek.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)