EZ NEM SEMMI! Maga Orbán Viktor jelentette be : Olyan vadonatúj pénztámogatás jön, amilyen MÉG SOHA NEM VOLT MAGYARORSZÁGON! ÖNNEK IS megint pénz tesz a zsebébe? ITT ellenőrizheti, hogy jogosult-e az új támogatásra



Ehhez hasonló ígéretet még nem kaptunk Orbántól – Olyan csoportot szólított meg, amit eddig soha!

EZ NEM SEMMI! Maga Orbán Viktor jelentette be : Olyan vadonatúj pénztámogatás jön, amilyen MÉG SOHA NEM VOLT MAGYARORSZÁGON! ÖNNEK IS megint pénz tesz a zsebébe? ITT ellenőrizheti, hogy jogosult-e az új támogatásra :

Az MKIK évnyitóján több mindenről is beszélt a miniszterelnök, belengette például a gyermektelenek számára ígért adócsökkentést.

Ahogyan megírtuk, Orbán Viktor szombaton a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitóján mondott beszédet. Ebben elsősorban a 2022-es választások tétjét hangsúlyozta:

marad-e az új magyar gazdaság, vagy vissza fogunk menni a régi gazdaságba.

Az évnyitón emellett beszélt a kormány gazdasági programjáról is – mutat rá a hvg.hu. Ennek során kiemelte, hogy vannak olyan csoportok, amelyek esetében az adóék már jóval az uniós átlag alá került. Itt példaként a 25 év alattiakat és a sokgyermekeseket említette: előbbieknek január óta nem kell személyi jövedelemadót fizetniük, utóbbiaknál pedig kormányzása idején jelentős kedvezményeket vezettek be.

Hozzátette azonban, hogy vannak olyanok, akik ezekből a jövedelemadó-kedvezményekből eddig kimaradtak: a gyermektelenek.

Konkrét részleteket nem említett, csak annyit mondott el, hogy itt még be kell avatkozni adócsökkentés formájában. Ennek kereteit a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával kötendő új megállapodásban rögzítik.


Forrás: hvg.hu

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)