Ez nagyon durva! NEM fogod elhinni mennyit keresnek Korda Gyuri bácsiék.1 óra fellépés alatt! ITT a pontos összeg : Hát sok mindenre fel voltunk készülve, de erre nem!



Ennyit kérnek egy óra fellépésért Korda Gyuri bácsiék.

A Bors keresett meg több magyar hírességet is, azután érdeklődve, mennyiért vállalnak el egy-egy fellépést.

Csepregi Éva például legalább 350 ezer forintot kér el a megjelenésért. „Nem mindegy, hogy egy fesztiválon vagy egy klubban kell fellépni, és természetesen az is fontos tényező, hogy milyen időszakban és melyik városban. A rendezvény jellegét is figyelembe kell venni, mert más az ár, ha egy koncertről van szó vagy egy kisebb fellépésről” - magyarázta az énekesnő a lapnak.

Korda György és felesége markát is több százezer forint üti. ”Lehet, hogy többet érünk, de 400 ezer Ft (+áfa) az az összeg, amit bárhol alkudozás nélkül, boldogan kifizetnek nekünk. Ez egy minimum ötvenperces, fél-playback fellépést jelent, ami a technikus, a sofőr, Klárika és az én honoráriumomat tartalmazza” - mondta az énekes. -írja a Blikk


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)