Váratlan fordulat! Putyin olyan bejelentést tett, amire emberek milliói vártak!Az orosz elnök kijelentette: Oroszország teljesíti energiaszállítási kötelezettségeit.

Oroszország teljesíti minden kötelezettségét, hogy energiahordozókkal lássa el Európát és a világ más régióit – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a csütörtöki kormányülésen.

Az MTI információi szerint azt is elmondta, hogy az ukrán gázszállító rendszer is teljesen fel van töltve az Európába irányuló orosz gázszállítási szerződések értelmében.

Megjegyezte, hogy az Oroszországgal szemben barátságtalan politikát folytató országok a Moszkva ellen bevezetett szankcióikra hivatkozva polgáraikat a „nadrágszíj behúzására és melegebb ruha viselésére” szólítják fel. Ugyanakkor erre semmi szükség nincs, hiszen az orosz fél maradéktalanul eleget tesz energiaszállítási kötelezettségének.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)