Olyan szankciót kapott Oroszország, amire senki sem számított, úgy tűnik egyre többen tesznek váratlan lépéseketAz egész világot megdöbbentette, hogy kitört az orosz-ukrán háború, hiszen félelmetes belegondolni, hogy 2022-ben ilyesmi történhet. Rengetegen kiállnak Ukrajna mellett ezekben a nehéz időkben, mivel jelenleg is ostrom alatt áll a szomszédságunkban lévő ország – sőt, vannak, akik szankciókat vezettek be Oroszország ellen, ugyanis például a legnépszerűbb pornóoldal, a Pornhub letiltotta az oroszokat, így többé nem áll rendelkezésükre az a temérdek pikáns felvétel.

Most a világ egyik legnagyobb vállalata, a Warner Bros. stúdió mögött álló WarnerMedia jelentette be meglepetésszerűen, hogy a háború miatt mégsem mutatja be Oroszországban az év egyik legvártabb alkotását, a Batmant, ami eredetileg március 2-án került volna ott a mozikba – ez pedig tökéletesen bizonyítja, hogy Hollywood is Ukrajna mellett áll, arról nem is beszélve, hogy a Disney is eltörölte a Pirula Panda című Pixar animációs film orosz premierjét.

Ha továbbra is fennáll a háborús helyzet, akkor hasonló sorsa juthat a Legendás állatok: Dumbledore titkai is, ráadásul további stúdiók és médiavállalatok is követhetik a WarnerMedia lépését – ez pedig komoly anyagi veszteséggel járhat, de úgy tűnik, hogy mindenki készen áll erre Hollywoodban, hogy ezzel mutassanak szolidaritást Ukrajna irányába.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)