Nem fogod elhinni, de EZ lesz a nyár legmelegebb hónapja, ilyen melegre kell számítanunk



A Dávid-naptár szerint idén sokáig tart a tél, február közepétől ugyan melegedni fog az idő, de márciusban még kétszer is erős lehűlés várható, sőt, akár havazásra is számítani lehet. A tavaszt az április hozza majd el. Májusra viszont visszaesik a hőmérséklet, nagyobb esőzésre is számítani lehet 5–7. körül. Június második hetére azonban már a 30 fokot is elérheti a hőmérséklet.

Az év hetedik hónapja ígérkezik idén a legmelegebbnek, így aki már most a nyaralását tervezi, annak érdemes szem előtt tartani, hogy júliusban igazi kánikulára lehet majd számítani. Szemben az augusztussal, ami a tavalyinál hűvösebbnek ígérkezik!


SZEPTEMBERBEN FAGYOK IS LEHETNEK

Szeptember második felében éjszaka már fagypont alá is hűlhet a levegő, és bár október közepén még elérheti a 25 fokot a nappali hőmérséklet, novemberrel beköszönt a hideg, 20. után havazás is várható. Ami pedig a decembert illeti: egyelőre enyhének ígérkezik és nem is mutat fehér Karácsonyt.–legalábbis Dávid Mihály nyíregyházi vízépítő mérnök szerint, aki 50. alkalommal adta közre időjárás-előrejelző naptárát.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)