Merényletet tervez Putyin ellen az orosz elit egy része



Az orosz elit azon gondolkozik, hogyan tudnák megölni Putyint – írja az ukrán hírszerzés a Facebookon. Szerintük befolyásos politikai és gazdasági szereplők egy kis csoportja állt össze az elnök ellen, méghozzá a háború miatt.

Az a céljuk, hogy minél előbb félreállítsák az elnököt és újraépítsék a gazdasági kapcsolatokat a nyugattal. Az ukránok szerint már Putyin utódját is megtalálták: az FSZB-t vezető Alekszandr Bortnyikovot, aki kikerült az elnök kedvencei közül, miután a titkosszolgálatok nem úgy teljesítettek, ahogy a vezetés azt elvárta. Erről bővebben itt írtunk.

Az ukrán hírszerzők szerint az összeesküvők mérgezésben, fertőzésben és megrendezett balesetben gondolkodnak.

Azt írják, hogy azért rendelték vissza a csecsen katonákat a frontról, hogy inkább az elnököt védjék. Az ukránok szerint az infó közvetlenül az FSZB-től származik, valószínűleg azért, hogy meggyengítsék a csecsen vezető befolyását és javítsák a viszonyukat a nyugattal.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)