Hatalmas fordulat!! Zelenszkij videóbeszédében kijelentette, hogy Ukrajna fordulóponthoz érkezett a háborúban.Volodimir Zelenszkij a YouTube-csatornáján tartott beszédében jelentette ki, hogy Ukrajna fordulóponthoz érkezett az Oroszországgal folytatott háborúban.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a YouTube-on március 11-én közzétett, nyolc perces videóbeszédében azt mondta, az ország fordulóponthoz érkezett az Oroszországgal folytatott háborújában.

Zelenszkij úgy fogalmazott „lehetetlen megmondani, mennyi ideig tart az ukrán föld felszabadítása. Azt lehet mondani, hogy megteszünk mindent. Mert akarjuk, mert már stratégiai fordulóponthoz érkeztünk. A célunk, a győzelmünk felé haladunk” – mondta Zelenszkij az Ukrinform szerint.

Szerinte az ukránok büszke emberek, akik mindig megvédték a földjüket, és a megszállóknak nem adnak egyetlen darabot sem ebből a földből.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)