Ezt nézzétek! Megmutatta a házát Orbán Viktor belülről. – Kérjük jelezze, aki csak negyed ilyen szerény körülmények között szeretne élni.



Megmutatta (az egyik) XII. kerületi, csodálatos Dunai panorámás házát, amihez 1900nm-es telek is tartozik Orbán Viktor Miniszterelnök belülről.

A HVG munkatársai voltak olyan szerencsések, hogy betekintést nyerhettek a Miniszterelnök szerény hajlékába, ahol láthatták, hogyan is éli mindennapjait az ország egyik legbefolyásosabb embere.

Az alábbi képeket ők tették közzé:






Mint látható az 5+1 vendégszobás, 160nm-es ingatlanban legfőképp a klasszikus antik stílus és a drága márvány dominál. Az értékét 160-180 millió forintra becsülik a szakemberek. Nektek, hogy tetszik?- Kérjük egy megosztással jelezze, aki csak negyed ilyen szerény körülmények között szeretne élni.. de ez még semmi ! Most megmutatjuk Orbán luxusbirtokát!

Drónvideón látszik, hogy az Orbán-család hatvanpusztai luxusbirtoka már majdnem kész

A területen több üvegház, szolgálati lakások, kápolna és klubház is épül, de Orbán Viktor szerint az továbbra is csak egy majorság.

Drónfelvételt készített a napokban a Partizán stábja Orbán Viktor apja, Orbán Győző hatvanpusztai birtokáról, ami a jelek szerint hamarosan elkészülhet.

A 2011-ben megvásárolt területen akkor csak néhány omladozó ház állt, de több mint 10 év alatt számos luxusépületet húztak fel rá, de Orbán Viktor állítása szerint a terület továbbra is az, ami volt: egy majorság.

A korábban a HVG birtokába jutott dokumentumok szerint a videón látható L alakú épület vendégház lesz, de épül még üvegház, „elmélkedősétány”, kápolna, klubház, istálló, szolgálati lakások, elektromosautó-töltők és egy kút is.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)