Borzalmas állapotba került Erdélyi Mónika, szörnyű, ami kiderült



Erdélyi Mónika Horvátországba utazott lányával nyaralni, de arra senki nem számított, hogy mi vár rájuk. A frissen megjelent Youtube videójából viszont kiderül, hogy több kellemetlen élményben is részük volt. Az egyik a határátkelés nehézsége, amikor kilométeres sort kellett kivárniuk, majd jött a legrosszabb. Mónika súlyos ételmérgezést kapott.

„Ez éjszaka megbosszulta magát… az volt az érdekes, hogy a mellettem ülő két társunk is ezt ette és nekik nem lett semmi bajuk. Nekem viszont nagyon sok bajom lett. A komplett vacsorát kitálaltam a vécébe. Olyan, de olyan rosszul voltam, hogy nem is tudom mit éreztem ilyenkor legutóbb. Szerintem nem a hal, hanem a krumplisaláta lehetett a problémás. Azt éreztem, attól lett rossza gyomrom. Ezt az éttermet nem nagyon tudom ajánlani senkinek, mert velem alaposan kibabrált” – idézi szavait az Acnews.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)