A nap képe: itt a dráma, valaki nyakon ragadta PutyintNem is akárhol, hanem egy ismert helyen.

Vajon hány millió ember szeretett volna annak a párizsi múzeumi dolgozónak a helyében lenni, akinek megadatott, hogy nyakon ragadja a "világ terroristájának" tartott Vlagyimir Putyin viaszfiguráját? Én biztosan az irigykedők között vagyok.Szegény Vlagyimir Vlagyimirovics, úgy látom megijedt, nem is kicsit. Tekintete egy riadt emberé, olyané, mint aki rádöbbent, hogy elkapták, kész, vége, nem menekülhet. Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a sorsa, de az biztos, hogy a süllyesztőbe került. 

A Grevin Múzeum hivatalos indoklása szerint sok látogató már megrongálta a 2000-ben készült teljes alakos viaszfigurát, így tiltakozva Ukrajna lerohanása ellen - adta hírül szűkszavúan a skynews.com. A múzeum igazgatója csak annyit mondott: a történtek után nem akarjuk naponta megfésülni és gondozni az arcát.


Forrás 

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)