Mindenkinek leesett az álla. Nagy lépésre szánta el magát Kulcsár Edina új szerelmével, ezt kevesen gondolták volnaKulcsár Edina és szerelme G.w.M között dúl a szerelem. A szókimondó rapper egy igazi lovag Edina mellett, kezet csókol neki, megértő és figyelmes párjával.

A volt szépségkirálynő azt is elárulta, hogy mély érzelmek a kapcsolatukat, ezért is lett ennyire szerelmes. Teljes közöttük az összhang, érthető, hogy máris a közös jövőt tervezik

Máris az összeköltözést tervezi Kulcsár Edina és G.w.M

– Nagyon képlékeny minden. Egy biztos, együtt képzeljük el a jövőt, szeretnénk összeköltözni, de ez is a gyerekektől függ, ők mikor állnak készen a következő lépésre. Egyelőre elég változás nekik az, hogy az anyukájuk és az apukájuk nincs mindig együtt, éppen ezért a megszokott környezetükön nem szeretnék változtatni. 

Egy ideig még biztosan a házban maradunk hárman, de az is nagy kérdés, hogy az ingatlannak mi lesz a sorsa. Csutival még nem beszéltük meg, hogy pontosan miként legyen – mondta a Blikknek Edina.

A gyerekekhez igazítanak mindent

– Semmit sem akarunk siettetni, mindent a gyerekek tempójához igazítunk, de egyelőre úgy tűnik, hogy jól alkalmazkodnak az új helyzethez. 

Márk is könnyen megtalálja velük a közös hangot, hiszen neki is van egy kislánya és egy kisfia.


Blikk

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)