Két ápolónő embertelen módon alázott meg egy magatehetetlen beteget a Jahn Ferenc kórházban, amire a kórház reakciója egyszerűen nevetséges! Hát milyen világot élünk?!



Megalázták súlyos beteg édesanyját a fővárosi Jahn Ferenc kórház intenzív osztályán – ezt állította az azóta elhunyt asszony lánya az RTL Híradójának.

Az 52 éves asszony októberben került súlyos tüdőbetegen a kórház intenzív osztályára, ahol azonnal légcsőmetszést végeztek rajta. A nő ezt követően sokáig nem tudott kommunikálni, éber tudtú, de magatehetetlen volt.

Miután a család novemberben úgy döntött, hogy hazaviszi a beteg nőt, szembesülniük kellett azzal, hogy a teste tele van zúzódásokkal és felfekvésekkel.

Az asszony később elmondta lányának, hogy a sebeket az ápolók okozták. A személyzet tagjai között két brutális ápolónő bántalmazta, a többiek pedig hagyták, hogy kegyetlenkedjenek a beteggel. Egy ízben az asszony fulladásos rohama alatt azon röhögtek, hogy végre meg fog fulladni. Az osztály egyik dolgozója azt mondta a Híradónak, hogy a két nővér durvasága neki és kollégáinak is feltűnt, de nem mertek szólni.

A család a méltatlan bánásmód miatt panaszt tett az intézmény igazgatójánál, de nem kapott választ. A kórház az RTL Híradó kérésére azt közölte: lefolytattak egy belső vizsgálatot, szakmai hiányosságot azonban nem állapított meg.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)