11 megyére adtak ki riasztást !Vigyázzatok! Bedurvul az idő hétfőn! Nagyon durva szélvihar csap le! Ezekben a megyékben elsőfokú a riasztás:Az utóbbi években nem számít ritkának a viharos erejű szél a tél utolsó két hónapjában, januárban és februárban. Közeli emlék lehet a múlt hétvégi, az ország jelentős részén komoly károkat okozó szélvihar. Most azért szerencsére nem kell ekkora szélre számítani, de ami jön, az se kismiska!

Az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki 2022. február hetedik napjára, hétfőre, széllökések veszélye miatt. 

Az alábbi megyék érintettek a sárga színnel jelölt vészjelzéssel:  Győr- Moson- Sopron, Komárom- Esztergom, Vas, Zala, Veszprém, Somogy, Baranya, Tolna, Fejér, Pest, valamint Bács- Kiskun megye.

A széllökések veszélye miatt kiadott elsőfokú figyelmeztető előrejelzés azt jelenti, hogy a legerősebb széllökések akár a 70 km/h-s sebességet is meghaladhatják.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)