“Nekem ez a gyerek nem kell” – A kórházban hagyta magára a vakon született kisfiát Ez a szentesi anyuka. Ám legmegdöbbentőbb dolog csak utána következett be:




“Nekem ez a gyerek nem kell” – A kórházban hagyta magára a vakon született kisfiát Ez a szentesi anyuka. Ám legmegdöbbentőbb dolog csak utána következett be: – Az orvosok is csak tehetetlenül néztek..

A kis Alexander gyönyörű baba, de sajnos van egy veleszületett rendellenessége: nem fejlődtek ki a szemei. Összesen három ilyen esetet regisztráltak az egész világon.

Minden más tekintetben tökéletesen egészséges a kis Alexander, az anyukájának mégsem kellett ritka betegsége miatt, mert elmondása szerint “elriasztotta őt” megjelenése, és az, hogy kisfia vakon született, hisz ő nem ilyen gyermeket akart magának.” – számolt be az édesanya. A sors mégsem hagyta magára a kisfiút, mert ugyan édesanyja lemondott róla, hamarosan sorban álltak a családok, hogy adoptálhassák a csöppséget.

Ez tavaly decemberben sikerült is egy kedves családnak, így az ünnepeket már új családjával tudta tölteni a kis Alexander.- Önök mit gondolnak, mégis milyen “anya” az olyan, aki külső megjelenése miatt mond le egy szem gyermekéről? Szomorú milyen világot élünk...

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)