Jön a világvége? Az ENSZ szerint már megvan a pontos dátuma is!



Tényleg bekövetkezhet?

Már mindenki megírta legalább milliószor.

Az emberek is tudják, de inkább egy pillanatnyi bűntudattal tovább görgetnek, nehogy foglalkozni kelljen vele mondván:

Úgyis túl kicsik vagyunk a változtatáshoz…

Egy marék aktivistán és tudóson kívül szinte mindenki csak hallgat és hedonistán kiélvezve ami maradt, várja a világvégét.

Pedig nem viccel a Föld, ahogy mi sem szórakozunk vele! Egy évtized múlva minden jelenlegi állapot odavész. 2030-ra olyan komoly gondokat fog maga után vonzani a 1,5 fokos hőmérséklet emelkedés, hogy nem tudjuk majd elkerülni az aszályokat, a tűzvészeket és az éhezést.

Ha sikerülne a károsanyag kibocsátást a felére lecsökkenteni, ami 45%-os szén-dioxid csökkenést jelent, akkor nyernénk még plusz 20 évet.

A problémák már most is érzékelhetőek, pedig még egészen kezelhető a klíma-helyzet. Ha a hatóságok nem hoznak újabb rendelkezéseket az építőipar, a termelés, az utazás és az energetika területein, akkor unokáinknak sőt, gyerekeinknek is pokollá változtatjuk a bolygót.

Mind ismerjük a problémát és ezzel együtt a megoldást is. Ideje élni vele! Ahogyan az otthonodat is rendben tartod, takarítod és szeretsz benne élni, úgy gondoskodj a közös otthonunkról is.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)