Megalázó pofátlanság a SPÁRBAN. Ezért nem megyek többet be!



A pénztártól való távozásom után odalépett hozzám egy férfi és megkérdezte, hogy eltettem-e a blokkot. Mondtam, hogy igen, erre ő kérte, hogy vegyem elő…

‘Négy apróságot vettem. A pénztártól való távozásom után odalépett hozzám egy férfi és megkérdezte, hogy eltettem-e a blokkot. Mondtam, hogy igen, erre ő kérte, hogy vegyem elő, mert blokk ellenőrzést tartanak. Elővettem. Azt mondta, hogy pakoljam ki a szatyorból, amit vásároltam (közben odajött egy ott dolgozó nő, hogy segítsen kipipálni a blokkon feltüntetett árut, mert biztosan olyan sok az a négy kis dolog). Mondtam nekik, hogy talán nem itt mindenki szeme láttára kellene ezt tenni, mert megalázónak tartom.

Miután ez megtörtént, szólt a férfi, hogy pakoljam ki azt is, ami még a szatyorban van… ‘Ezek szerint lopással gyanúsítanak?’ – kérdeztem. Azt mondta, hogy ő nem tehet erről, de ha szólnak neki, hogy a kamerafelvétel….. vagyis IGEN, csak nem mondta ki! Kipakoltam (pénztárca, telefon, szemüveg, cigi, öngyújtó… és mutattam, hogy van még az alján pár szem dió, amit útközben szedtem fel és 3-4 papír zsebkendő.

A pasi hosszan meredt a szatyor aljára, már úgy gondoltam azt is kiszedem… végül nem sikerült rajtakapniuk lopáson, mert (ők nem tudják… de én inkább adok, mint hogy másoktól elvegyek)… A boltos nő hangosan megjegyezte, hogy ‘XY kasszájával minden rendben’, (gondolom ezzel a kijelentéssel akart engem mások előtt NEM lopósnak feltüntetni), ami engem cseppet sem nyugtatott meg természetesen. Ennyi erővel azt is kiabálhatta volna, hogy ‘nem lopott a nő’.

Mélységesen fel vagyok háborodva és nagyon rosszul esett!’

Mit tehet a vevő egy ilyen kellemetlen helyzet után? Egyáltalán: mihez van joga egy biztonsági őrnek? A nyilvános megalázáshoz biztosan nem.


Forrás: utcaemberek.blogspot.hu

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)