Íme Gyurcsány Ferenc receptje a csirke farháthoz! Ha már úgyis olcsóbb lesz...



Főzd nagyon sokáig az alapléhez – ezt javasolta Gyurcsány Ferenc a csirke farhát elkészítéséhez azután, hogy a kormány hatósági árat vezetett be – több más mellett – erre a termékre is. A Demokratikus Koalíció elnöke fel is idézte, hogy „most olcsóbb lesz, kihirdették”.

Majd saját stílusában értékelte is az intézkedést. – Gondoltak az emberekre. Fényes jövő, emelkedés, alaplé. Szép sárga. Magában nem sokat ér. Egy picivel több, mint a semmi – írta.

Azért azt is hozzátette, hogy az alaplé a főzés lelke. Ha az ember jót akar csinálni, akkor azt javasolta, hogy először süsse meg a csontokat és a zöldségeket, bár itt a marhát, a sertést és a bárányt említette. A csirke farhátat viszont nem, arra a hosszú főzést ajánlotta.

Emlékezetes a hatósági árak bejelentése kapcsán, hogy Orbán Viktor szerdán hat élelmiszert említett, amelyeket februártól a tavaly októberi áron kell árulniuk a boltoknak, ez a búza finomliszt, a kristálycukor, a napraforgó étolaj, a csirkemell, a sertéscomb és a 2,8 százalékos tej. Másnap, a csütörtöki kormányinfón derült ki, hogy a csirke farhát is ebbe a körbe fog tartozni.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)