ETTŐL DOBSZ EGY HÁTAST – Úgy tűnik ezzel a nővel csalta meg Horváth Grétát férje, az ismert híresség szintén válik
Horváth Gréta a közösségi oldalán jelezte, elhagyta őt a férje, aki romantikus körülmények között, a TV2 kalandreality-je során kérte meg kedvese kezét és nem sokkal később egybe is keltek.

A Blikk úgy tudja, Dávid ráadásul egy, szintén a csatornán megismert szépséggel esett szerelembe, akinek szintén nemrég futott zátonyra a házassága.

A lap úgy tudja, hogy a pénzügyi tanácsadóként dolgozó férfi a Dancing with the Stars profi táncosával, Stana Alexandrával jött össze, szűk baráti körükben már nem is titkolják szerelmüket, sőt, nyilvánosan is mutatkoznak együtt, nemrég olvasóriporterük kutyasétáltatás közben látta őket.

– Bevallom először meglepődtem, nem is tudtam, hogy ismerik egymást, de úgy tűnt, több van közöttük, mint barátság.

Azok után pedig, amit Meggyes Dávid kitett az oldalára, egyértelműnek tűnt, hogy Alexandra lehet az a nő, akiről beszélt – árulta el az olvasójuk.

Azt nem tudni, hogy mióta tart Dávid és a táncosnő szerelme, de az nem lehet véletlen, hogy november közepén derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy Alexandra és férje, a szintén a TV2 műsorában megismert Köcse György bejelentették: alig öt hónappal az esküvőjük után véget vetnek a 12 éves kapcsolatuknak.
Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)