Egy hentes kitalált: rákos húst is adunk el, senkit nem érdekel, hogy...



Egy hentes vallomása szerint kivágják a beteg, rákos részeket, a többit pedig feldolgozzák és eladják. Elárulta, mit veszünk meg a húspultból.

A hentes, aki 30 évig dolgozott a húsüzemben, elárulta, hogy vegyi anyag, hormon és gyógyszer is kerül a húsokba, sőt néha rákos szövetet is találnak benne.

Csak kivágjuk a rákos részt és eladjuk a húst. Egy ember sem tudja, valójában, mi zajlik a húsüzemben. Senki ne képzelje, hogy egy beteg rész miatt kidobnak egy egész állatnyi húst”- mondta a Noizz.hu cikke szerint.

Arról is beszélt, hogy szerinte senkit sem érdekel, hogy a többi rész, amin esetleg még nem látszik a betegség, rákos-e, vagy sem. Azt mondta, a boltokban és az éttermekben is vigyázni kell.

Szerinte minél olcsóbb egy hús, az annál gyanúsabb.

A legrosszabbak a virslik, szalámik és egyéb darált hústermékek”- teszi hozzá a hentes.

Nincsenek törvények arra vonatkozóan, hogy egy húsüzemnek vagy hentesnek tájékoztatnia kellene a vásárlót arról, ha a hús rákos szövetet tartalmazott”- írta az oldal.

Az Egyesült Államokban egyébként ennél is rosszabb a helyzet. A hot dog virslik, amelyek elvileg sertéshúsból készülnek, lóhúst tartalmaznak, sőt a hentes szerint emberi DNS-t is.


Fotó: illusztráció


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)