ALIG pár perce jött a HÍR! MOST KELL imádkozni! Drámai ÚJ részletek derültek ki a lélegeztetőgépen fekvő Csollány Szilveszterről!ALIG pár perce jött a HÍR! MOST KELL imádkozni! Drámai ÚJ részletek derültek ki a lélegeztetőgépen fekvő Csollány Szilveszterről!

Továbbra is válságos állapotban küzd az életéért Csollány – új részletek derültek ki: A gyűrűn 1996-ban olimpiai ezüst-, majd 2000-ben aranyérmet szerzett, világ- és Európa-bajnok 51 éves tornász, Csollány Szilveszter tüdőgyulladás miatt került kórházba – írja a Bors.

Aggasztó hírek érkeztek a koronavírus-fertőzéssel küzdő Csollány Szilveszterről. Az 51 esztendős korábbi kiváló tornász állapota sajtóértesülések szerint nem javult, speciális lélegeztetőgépen tartják.

Az olimpiai bajnok sportolót még mindig az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet Covid-osztályán kezelik, továbbra is lélegeztetőgépen tartják, semmit sem javult az állapota, helyzete válságos – tudta meg a Bors.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)