A doktornő elmondta az igazságot! A tüdőgyógyász szerint ebbe halnak bele valójában a kórházban fekvő betegek



A tüdőgyógyász szerint ebbe halnak bele valójában a kórházban fekvő betegek

A doktornő szerint a jelenleg használt Covid-protokoll helytelen, és ez öli meg valójában a betegeket a kórházakban.

Nagy port kavart egy, a betegeit más módszer szerint gyógyító nagyváradi tüdőgyógyász, Dr. Flavia Groșan nyilatkozata, aki szerint rossz a nemzetközi Covid-protokoll – írja az informatialiberia.ro, akik a Național.ro-n megjelent interjút szemlézték.

Eltér a Covid-protokolltól

A nagyváradi doktornő szembemenve a nemzetközi Covid-protokollal, saját tüdőgyógyászi tapasztalata alapján, hagyományos módon kezeli a Covid-19 miatti tüdőgyulladást is – mindezt szinte 100 százalékos sikerrel, kórházi kezelés nélkül, állítja.

Saját módszerével csaknem 1000, különböző stádiumban lévő beteg ment át koronavírus fertőzésen. A doktornő atipikus tüdőgyulladásként kezeli a SARScov2 vírus okozta szövődményeket. A célja az, hogy a betegek ne jussanak el az intubációig, mert az szerinte végzetes:

“Folytatom a klasszikus, olcsó gyógyszeres kezelésemet, amely magában foglalja a klaritromicint, egy antibiotikumot is, amely a makrolid antibiotikum csoport része…. Nagyon érdekes klinikai vizsgálatokban dolgoztam tüdőgyulladásos esetekben, és ott megismertem a klaritromicin vírusos tropizmusát, és láttam a klaritromicin gyulladáscsökkentő hatását, amely egyetlen más antibiotikumnak sincs.”

Az oxigéntúladagolás okoz agyi ödémát

A tüdőgyógyász szerint a kórházakban beadott oxigén túladagolása agyi ödémát (duzzanatot) okoz, ez a betegek halálának egyik oka. A doktornő nem ért egyet a magas, 20 literes oxigén dózissal, amit a nemzetközi protokoll javasol, ugyanis elmondása szerint agyi ödémához vezet.

“Mivel nem veszik észre, hogy az oxigén telítettségben tartja őket, ugyanakkor növelik az agy szén-dioxidját és agyödémát okoznak, és a betegek érthetően meghalnak.”

Helyette 80% feletti oxigéntelítettség esetén percenként csak 2-3 liter oxigént ad a betegeknek, és naponta csak 4-5 órára, mert ahogy mondja, az oxigénfelesleg gátolja az agyat.

Egyes, kórházakban alkalmazott gyógyszerek súlyosbítják a tüneteket

A doktornő azt is elmondta, hogy azok a kórházba került koronavírus betegek, akik nem szedték be a kiutalt kodein hatóanyagú gyógyszereket, javulásnak indultak:

“A kodein alkalmazásakor a beteg ugyanis nem tudja felköhögni a váladékot a tüdőből (a kodein a morfinnal megegyező hatásmechanizmusú fájdalomcsillapító, csökkenti a köhögés- és a légzésközpont ingerlékenységét – a szerk.) s ez fojtja meg, nem a vérrögök, hanem maga a felgyűlt váladék. Ilyenkor a betegek érthetően pánikba esnek, mert nem tudnak lélegezni, ezért benyugtatózzák őket és lélegeztetőre teszik, s ezután isten irgalmazzon nekik!”

Az orvosi kamara beidézte a doktornőt

Az informatialiberia.rom arról is beszámolt, hogy nyilatkozata után egy meg nem nevezett e-mailben kapott bejelentés alapján a Román Orvosi Kamara etikai bizottság elé állította dr. Flavia Groșan tüdőgyógyász-bronchológust hétfőn. Az épület előtt hatalmas tömeg várta a doktornőt, köztük gyógyult betegei is. A “csodadoktornőt” időközben a maszkellenesek tábora is elkezdte támogatni.

A vizsgálat a doktornő szempontjából sikerrel zárult, nem marasztalták el, nem szankcionálták, de megkérték, ne mondjon véleményt más orvosok munkájáról.

Az orvosi kamara megyei vezetője, Carmen Pantiș úgy nyilatkozott: az etikai bizottságnak nem áll módjában szankciókat kiszabni, azt csak a fegyelmi bizottság teheti. A fegyelmi bizottság viszont csak akkor léphet, ha például műhiba miatt érkezik panasz hozzájuk, ez esetben pedig nem erről van szó.

Pantiș úgy tudja, hogy a tüdőgyógyász a továbbiakban ugyanúgy gyógyítja a hozzá fordulókat, de a súlyos eseteket kórházba irányítja. Azt még hozzátette, hogy az orvosi kamarának nincs módjában ellenőrizni, hány beteget is gyógyított meg valójában Flavia Groşan, mivel a páciensek adatait bizalmasan kell kezelni – adja hírül a maszol.ro.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)