2022-ben jön a III. világháború – Jósolja a próféta, aki Hitlert is előre látta



2022-ben jön a III. világháború – Jósolja a próféta, aki Hitlert is előre látta

Nostradamus, aki Kennedy elnök meggyilkolását és a szeptember 11-i terrortámadást is előre látta, a 2022-es évre is jósolt valami szörnyűséget. A látnok szerint ugyanis 2022-ben ki fog törni a harmadik világháború, amely az eddigieknél is hosszabb és kegyetlenebb lesz. Ez évben nem csak ez fogja próbára tenni az emberiséget, hanem a terrorizmus, áradások, pusztító földrengések is. A világháború pedig egészen 27 éven keresztül tombolni fog.

Nostradamus jóslata szerint a háborút két szuperhatalom ellentéte robbantja majd ki. Egész Európát áradás sújtja majd, de a terrorizmus is egyre gyakoribb lesz kontinensünkön és az Egyesült Államokban is. A szélsőségesség pedig tovább növekszik a Közel-Keleten.

A jövendőmondó szerint az országok meg fognak egyezni az éghajlatváltozás megoldásairól, de az óriási földrengéseket ezzel nem előzhetik meg. Kalifornia és a kanadai Vancouver-sziget között lesz hatalmas erejű földmozgás.

Persze ennél hihetetlenebb dolgokat is jósolt a látnok. Szerinte jövőre az emberiség megtanul az állatokkal beszélni, de azt is feltalálja, hogy hogyan élhetünk 200 évig – írja a Daily Star.

Vladimir Putyin kész felsorakoztatni a 85000 katonával kiegészített robothadseregét az ukrán határra, amennyiben a háborús konfliktus fokozódna.

Az új, pilóta nélküli tüzelőerőt Szergej Šoigu védelmi miniszter ellenőrizte a Moszkva melletti Nakhabinoban.

Az orosz fegyveres erők felállítják az első robotokkal rendelkező egységet, mely öt Uran-9 robotrendszert és 20 harcikocsit működtet

– jelentette be a védelmi minisztérium.

A speciális egységeket működtető egységek csapatai alapos kiképzéseken esnek át, mert ugyan maguk a gépek pilóták és személyzet nélkül működnek, komoly fegyverekről van szó: a tankok 30 mm-es automata fegyverrel, páncéltörő rakétával és lángszórókkal vannak felszerelve.

Putyin nagyon büszke a technológiára és hisz annak hatékonyságában, különösen a személyzet nélküli működtetéshez fűz nagy reményeket.

Kijev becslése szerint a határától 6 és 25 mérföld között, valamint a Krímben 85 000 orosz katona van

– így világossá vált, hogy Oroszország hajlandó katonai lépéseket tenni, ha az ellentét jobban kiéleződik.

Az orosz hadseregnek rendelkezésére áll az Uran-6 nevű aknamentesítő robot, valamint a támadásra kifejlesztett Uran-9. A víz alatti és kémrobotok még fejlesztés alatt állnak.

Šoigu megparancsolta a mérnököknek, hogy készítsék fel a robothadsereg technikai képességeit az erős elektromágneses sugárzás, valamint a radioaktív szennyezés hatásainak leküzdésére is.

“Folytatjuk a robotok típusainak bővítését, amelyekre természetesen ma már a katonaságban is igény van” – mondta.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)