Tovább fogyott, már igazi bombázó Gáspár Virág, alig ismertünk rá!



Győzike kisebbik lánya, a 19 éves Gáspár Virág elmesélte, hogyan szabadult meg a felesleges kilóktól.

Nővére, Evelin után Gáspár Virág is komoly fogyókúrába kezdett! A kisebbik Gáspár lány egy év alatt húsz kilótól szabadult meg, és azt is elmondta, még nem áll meg: további tíz kilót szeretne leadni.

„Ösztönzött a testvérem átalakulása, de legfőképp a szerelem. Krisztián egy jó testalkatú, helyes fiú, és nem akarok kilógni mellőle, így lassan egy éve eldöntöttem, hogy lefogyok. Eddig húsz kilót adtam le, és még tíz kiló mínusz a terv. Ha azt elérem, akkor nagyon büszke leszek magamra, de egyébként már most sokkal jobban érzem magam a bőrömben” – mesélte a Borsnak Virág, aki leszögezte, hogy egyáltalán nem sanyargatta magát, csak elkezdett odafigyelni az étkezésére.

Virág szépen lassan teljesen elhagyta a szénhidrátot, a húsok mellé ma már csak inkább salátát eszik, beiktatta az életébe a testmozgást, de más „titkos” praktikát is elárult a napilapnak.

„Igazából azzal indult az egész, hogy elkezdtem kisebb adagokat enni. Mindenből a felét. Aztán egyre tudatosabban figyeltem arra, hogy mit „szabad” enni és mit nem. Alkoholt például már egyáltalán nem iszom, azt teljesen elhagytam, szinte csak vizet fogyasztok” – mondta a kisebbik Gáspár lány, aki nemcsak a fogyókúra terén elszánt, hanem a jövőjét illetően is.

„Jelenleg az influenszerkedés érdekel, ez egy lehetőség most, amivel élek is, de mivel Dunát lehet rekeszteni ebből, hosszútávon szeretnék valami mást csinálni. Még van egy kis időm kitalálni, amíg iskolapadban ülök” – magyarázta Virág, aki megsúgta, hogy párjával, Krisztiánnal szeretne majd családot alapítani egy-két év múlva.

Követői nem győzték dicsérni ruhaválasztását!

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)