Rusvai Miklós üzenete Kóbor János halála kapcsán



Kóbor János nem oltatta be magát a koronavírus-fertőzés ellen, pedig több zenésztársa is könyörgött neki, hogy tegye meg. Rusvai Miklós most elmondta, mit érez, a haláleset kapcsán, és fontos dologra hívja fel a figyelmet.

„Nagyon sajnálom, hogy életét veszítette Kóbor János. Én is ahhoz a korosztályhoz tartozom, amelyik az Omega, Illés, Metró zenekar zenéjén nőtt fel. Rajongtunk értük. Ők a mi korosztályunk zenekarai. Őszintén sajnálom őt. Sok jó zenét hallottunk tőle, de remélem, hogy a tragikus sorsa több oltásellenest is meggyőz” – nyilatkozta a Ripostnak a vírusszakértő, aki igyekezett eloszlatni az oltásellenesek azon tévhitét, hogy idősebb korban már nem érdemes felvenni a vakcinát.

Rusvai szerint nem kell elfogadni, amit állít, meg kell nézni, hogy kinek-kinek a saját ismeretségi körében mi mellett szól több érv, mit támogatnak a tapasztalatok azt, amit a tudomány mond, vagy azt, amit az oltástagadók. Ezek után mindenki a saját tapasztalati szűrőjén átengedve fogadja el az információkat.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)