Már itt a fagy: de karácsonyra olyan időjárás ígérkezik, hogy a szakemberek is széttárták a karjukat


 

Jobb, ha erre számítunk az ünnepek idején.


Kedden az ország nagy részén napos idő várható, a Tiszántúlon és északkeleten lehetnek közepesen vagy erősen felhős területek. Délutántól északnyugat felől megnövekszik a magasszintű felhőzet.

ÉSZAKKELETEN EGY-EGY FUTÓ HÓZÁPOR NEM KIZÁRT, MÁSUTT CSAPADÉK NEM VALÓSZÍNŰ.

Az északnyugati szél az Északi-középhegységben és a Tiszántúlon még élénk lesz, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +4 fok között valószínű.

Az ünnepekkor erre készüljünk:

Pár napig igen kemény hideg lesz reggelente mínusz hat foknál is jegesebb hajnalok várhatók. Azután az ünnepnapokon az esőé lehet a főszerep. December 24-én napközben plusz 5 fok felett lesz a hőmérséklet, de ekkor nem várható jelentős csapadék. Ám, a karácsonyi időjárás esőket tartogat, ugyanis melegfront jön. Szombaton és vasárnap is eshet, vagyis arra, hogy hó hulljon, hogy fehér legyen az ünnep síkvidéken nem lehet számítani.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)