Majka felpofozná az összes oltatlant és nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette őketA műsor struktúrája szerint ezek után következett volna a “mély beszélgetés”, bár ezt biztosra venni elég nehéz egy Való Világ győztes, TV2-celeb, popférfi esetében.

A szó kis idő múlva az oltásokra terelődött. Gulyás ekkor kérdezte meg Majkától, hogy kötelezővé tenné-e a vakcinát. Majka határozott igennel válaszolt, majd kifejtette, hogy azért nem vállalt óriásplakátokon oltásokat népszerűsítő megjelenést, mert még véletlenül sem szerette volna, hogy fideszes birkának nézzék.

Majka: Elmondtam Szijjártónak, szerintem hogyan lehetne segíteni a zeneiparnak | 24.hu

Majka ekkor nem várt tájékozottságot csillogtatott meg és beugrott neki a Mi Hazánk, mint akik valami mást mondanak a többi pártnál.

Gulyás ismét megkérdezte, hogy állami kényszert is alkalmazna-e az oltatlanokkal szemben, mire Majka lehülyézte és vírustagadónak nevezte a kísérleti vakcinát fel nem vevőket.

“Igen, és egy nagy pofont is támogatnék a sok hülyének”

-utalt Majesz’ az oltatlanokra. A 90-es évek habpartijain szocializálódott híresség még ennél is tovább ment. A telepi sztár egy ponton váratlanul azon kezdett el viccelődni, hogy saját kezűleg bántalmazná az oltás felvételét elutasítókat.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék