Majka felpofozná az összes oltatlant és nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette őket



A műsor struktúrája szerint ezek után következett volna a “mély beszélgetés”, bár ezt biztosra venni elég nehéz egy Való Világ győztes, TV2-celeb, popférfi esetében.

A szó kis idő múlva az oltásokra terelődött. Gulyás ekkor kérdezte meg Majkától, hogy kötelezővé tenné-e a vakcinát. Majka határozott igennel válaszolt, majd kifejtette, hogy azért nem vállalt óriásplakátokon oltásokat népszerűsítő megjelenést, mert még véletlenül sem szerette volna, hogy fideszes birkának nézzék.

Majka: Elmondtam Szijjártónak, szerintem hogyan lehetne segíteni a zeneiparnak | 24.hu

Majka ekkor nem várt tájékozottságot csillogtatott meg és beugrott neki a Mi Hazánk, mint akik valami mást mondanak a többi pártnál.

Gulyás ismét megkérdezte, hogy állami kényszert is alkalmazna-e az oltatlanokkal szemben, mire Majka lehülyézte és vírustagadónak nevezte a kísérleti vakcinát fel nem vevőket.

“Igen, és egy nagy pofont is támogatnék a sok hülyének”

-utalt Majesz’ az oltatlanokra. A 90-es évek habpartijain szocializálódott híresség még ennél is tovább ment. A telepi sztár egy ponton váratlanul azon kezdett el viccelődni, hogy saját kezűleg bántalmazná az oltás felvételét elutasítókat.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)