Kiderült: ezért szakított valójában a Nagy Ő és Laura



Újabb részleteket árult el a szakításukról Tóth Dávid és Szalai Laura. Ahogy megírtuk, Tóth Dávid a Nagy Ő című műsorban végül Laurát választotta párjának a fináléban, ám a románcnak a forgatások után néhány hónappal vége szakadt.

Néhány hete a kajakozó és a fiatal lány a TV2 Mokka című műsorában árulták el, hogy kapcsolatuk csupán két hónapig tartott. Dávid a műsorban elmondta, nagyon intenzív nyarat töltöttek együtt, sőt, a szakítás ellenére sincs bennünk csalódás.Dávid és Laura most a Story Magazinnak meséltek a szakításuk részleteiről.

CSODÁS NYARUNK VOLT, SZINTE MINDEN NAPOT EGYÜTT TÖLTÖTTÜNK. VOLTUNK HORVÁTORSZÁG- BAN IS. RÉGÓTA NEM VITTEM HAZA SENKIT, DE LAURÁT A SZÜLEIM ÉS AZ ÖSSZES BARÁTOM MEGISMERTE. KÉT HÓNAP UTÁN AZONBAN EGYRE TÖBB VOLT A VITA KÖZTÜK, A SOKASODÓ FESZÜLTSÉG PEDIG SZÉP LASSAN MEGÖLTE A LEGSZEBB ÉRZELMEKET IS. ÉN KEZDEMÉNYEZTEM A BESZÉLGETÉST, DE LAURA IS HASONLÓ VÉLEMÉNYEN VOLT, HOGY EZ ÍGY NEM JÓ. AZT ÉREZTEM, NAGYON MÁSHOL TARTUNK AZ ÉLETBEN, ÉS TALÁN A TIZENEGY ÉV KORKÜLÖNBSÉG IDŐVEL KIÜTKÖZÖTT – NYILATKOZTA DÁVID A LAPNAK.

Laura szintén megszólalt, aki elmondta, hogy nem bánja, hogy véget ért a kapcsolatuk, ugyanis azóta újra rátalált a szerelem, új férfi van az életében, akit szintén Dávidnak hívnak.

MAGAM SEM HISZEM, HOGY LEHETEK ILYEN SZERENCSÉS, HOGY A HATÉVES KAPCSOLATOMAT DÁVID KÖVETTE, A SZAKÍTÁSUNK UTÁN NEM SOKKAL PEDIG VALAKI MÁS TOPPANT AZ ÉLETEMBE. A SORS FINTORA, HOGY Ő IS DÁVID, CSAK NEM TÓTH. NAPONTA TÖBBSZÖR MEGNÉZEM A KÖZÖS FOTÓINKAT, VIDEÓINKAT, ÉS FÜLIG ÉR A SZÁM. BÁR MÉG FRISS EZ A TALÁLKOZÁS, ÚGY ÉRZEM, HOGY EBBŐL BÁRMI LLEHET – MONDTA LAURA.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)