“Kedves ismerősök aki karácsony alkalmával fényekkel dekorálja az udvarát, házát azok jobb ha ezt tudják!”Az interneten találtuk ezt az igen frappáns szöveget.

A sorok eredeti szerzője Csabi, aki írását a Pesten Hallottam Facebook csoportban tette közzé, valószínűleg évekkel ezelőtt.

Ettől azonban ezek a sorok még ma is (és az ünnepek közeledtével mindig) aktuálisak. Íme:

Először is azokhoz fordul, akik az ünnepekre fényekkel díszítik a házukat, udvarukat, ami persze nagyon szép tud lenni. Mégis van itt egy kérés, amellyel a poszt eredeti szerzője élt: mellőzzék a piros és kék színeket, amik együtt villognak! És hogy miért?

“Valahányszor befordulok az utcába …, az az érzésem támad, hogy a rendőrség az, és pánikrohamot kapok!

Hirtelen le kell fékezzek, … be kell kapcsolnom a biztonsági övem, el kell dobjam a telefonom, le kell halkítsam a zenét, el kell dugjam a sokkolót, lassan hátrébb kell toljam a pisztolyt az ülés alatt, és mindezt vezetés közben!!!

Ez túl sok egyszerre, még így karácsony közeledtével is. Legalábbis addig, amíg megszerzem a jogsim! Köszönöm a megértéseteket és az együttműködést! :)” – zárja sorait.

Hát igen, egyetértünk: ne ijesztgessük egymást, embertársaim, ha nagyon nem muszáj! Nincs is félelmetesebb egy piros-kék színekben játszó mikulás- vagy hóember figuránál.! 🙂

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék