“Kedves ismerősök aki karácsony alkalmával fényekkel dekorálja az udvarát, házát azok jobb ha ezt tudják!”



Az interneten találtuk ezt az igen frappáns szöveget.

A sorok eredeti szerzője Csabi, aki írását a Pesten Hallottam Facebook csoportban tette közzé, valószínűleg évekkel ezelőtt.

Ettől azonban ezek a sorok még ma is (és az ünnepek közeledtével mindig) aktuálisak. Íme:

Először is azokhoz fordul, akik az ünnepekre fényekkel díszítik a házukat, udvarukat, ami persze nagyon szép tud lenni. Mégis van itt egy kérés, amellyel a poszt eredeti szerzője élt: mellőzzék a piros és kék színeket, amik együtt villognak! És hogy miért?

“Valahányszor befordulok az utcába …, az az érzésem támad, hogy a rendőrség az, és pánikrohamot kapok!

Hirtelen le kell fékezzek, … be kell kapcsolnom a biztonsági övem, el kell dobjam a telefonom, le kell halkítsam a zenét, el kell dugjam a sokkolót, lassan hátrébb kell toljam a pisztolyt az ülés alatt, és mindezt vezetés közben!!!

Ez túl sok egyszerre, még így karácsony közeledtével is. Legalábbis addig, amíg megszerzem a jogsim! Köszönöm a megértéseteket és az együttműködést! :)” – zárja sorait.

Hát igen, egyetértünk: ne ijesztgessük egymást, embertársaim, ha nagyon nem muszáj! Nincs is félelmetesebb egy piros-kék színekben játszó mikulás- vagy hóember figuránál.! 🙂

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)