Felébredtem, és ezt a képet találtam a telefonomon. A férjem készítette, miközben aludtam! Ekkor láttam meg a nagy IGAZSÁGOT, amit üzenek mindenkinek!




A “The Chronicles of Mothehood” blog szerzője Cassie Hilt nem csak kiváló író, hanem három gyerek, többekközt egy újszülött édesanya is. Ő aztán tudja, hogy mi az igazán mozgalmas élet.

A férje egy olyan képet készített, melyen Cassie éppen a kislányával aludt.

Mivel fogalma sem volt, hogy kép fog készülni róla, a lehető legtermészetesebb pozícióban kapta le a férje, smink nélkül, gyönyörűen.

“Amikor reggel felébredtem, ezt a képet találtam a telefonomon. Teljes kómában voltam, semmire nem emlékszem, annyira fáradt voltam. Aznap éjjel szerencsére a férjem volt a “szolgálatos”, ő kelt fel a kislányunkhoz, és etette meg.

Majd betette ide mellénk az ágyba, de én semmire nem ébredtem fel. Normális esetben, ha egy olyan kép készül rólam, amire nem készültem fel, nem pózoltam rajta, vagy nem voltam kisminkelve, akkor nem hagyom, hogy feltegyék rólam az internetre, de ez teljesen más volt.

Az utóbbi idő nagyon rázós volt, arra sem volt időm, hogy mosogassak, vagy tusoljak.

A szemem táskás volt a kialvatlanságtól, bébiételes otthonkában voltam, a hajam csak úgy egy kontyba fel volt kötve, és persze nem voltam kisminkelve. Nem egy csillogó-villogó fénykép, de a világ egyik legszebb, és egyben legnehezebb dolgát az anyaságot örökítette meg.

Szükségem van arra, hogy emlékezzek erre az időszakra majd. Ha valamikor úgy érzem, hogy szomorú, és kilátástalan az életem, csak ránézek erre a képre, és máris sokkal jobb kedvem lesz, hiszen a világ legcsodálatosabb érzése, amikor egy ilyen kis puha test hozzád bújik.

Ez az az időszak, amelyre örökre emlékezni akarok, hiszen az élet legcsodálatosabb érzése anyának lenni.

Készítsetek minél több fényképet a kezdeti időszakról, hogy örömmel tudjatok majd emlékezni.


Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)