Drámai részletek derültek ki Kóbor János utolsó perceirőlKözel egy hónapig harcolt a koronavírus-fertőzéssel Kóbor János, ám a szervezete végül feladta a harcot. Az Omega frontembere mélyaltatásban volt a kórházban, s nem is ébredt már fel, ám felesége, Deme Zsóka ott volt vele az utolsó percekben is.

– Szegény Mecky nem ébredt már fel, így a szerettei nem tudtak vele beszélni, nem köszönhettünk el tőle –kezdte lapunknak Trunkos András, az Omega menedzsere.

– A felesége, Zsóka rendszeresen járt be hozzá, hétfő reggel pedig szólhattak neki, hogy eljött az idő. Zsóka ott volt vele, fogta a kezét, amikor meghalt. 

Biztos vagyok benne, az, hogy a felesége mindennap bement hozzá, az a támogatás és szeretet, amit kapott, az tartotta őt eddig életben, amiatt tudott küzdeni, harcolni, ám a vírus legyőzte a szervezetét – mondta megtörten a menedzser.

A rajongók, a zenésztársadalom és a család is gyászol. Kóbor kislánya, Léna még csak tizennégy éves, érthető, hogy összetört a tragédia miatt.

– A családnak nagyon nehéz most. Rendezni kell a soraikat, elfogadni az elfogadhatatlant – folytatta Trunkos, aki azt is elmondta lapunknak, hogyan emlékeznek meg Kóborról. – Több rajongó is megjelent a házánál és mécsest gyújtottak Mecky emlékére.

A család tudja, hogy sokan szerették őt, értik a fájdalmukat, és köszönik a rajongók támogatását, ám arra kérünk mindenkit, hogy ne menjenek oda a házhoz, hagyják csendben gyászolni őket. 

Tartsák tiszteletben azt, mekkora lelki terhet jelent, hogy a kapu előtt ott égnek a mécsesek. Lesz majd megemlékezés, ennek pontos időpont­járól és helyszínéről tájékoztatjuk a rajongókat, ahogyan a temetésről is.

Mint arról korábban beszámoltunk, Kóbor koronavírus-fertőzés miatt került kórházba. Felesége, Zsóka vitte be a zenészt, akinek az állapota gyorsan romlott. Bár az orvosok mindent megtettek azért, hogy Kóbor felépüljön, közel egy hónapnyi küzdelem után a teste feladta a harcot. Az Omega frontembere 78 éves volt, s bár Mecky remek egészségnek örvendett, nem vette fel a vírus elleni védőoltásokat.

A zenésznek nagy tervei voltak a 2022-es évre, ugyanis jövőre ünnepli fennállásának 60. évfordulóját az Omega. ­Mecky szeretett volna kiállítást nyitni a zenekar ereklyéiből, illetve több ötlete is volt egy Omega-filmre, amely az együttes történetét mutatta volna be. A nagy álmok megvalósítása most már másra vár…

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)