A rendőr leült a hajléktalanhoz a földre. Fogalma sem volt arról, hogy felvették, amit ezután tett



Ezt a (sajnos) nem minden napi eseményt két, ebédszünetét töltő irodai alkalmazott hölgy rögzítette. Az ablakon kinézve egy hajléktalant láttak a hűvös földön ülni, megsajnálták, és már éppen arra gondoltak, hogy hogyan segíthetnének neki, amikor begördült a “színre” egy rendőrautó. Végignézték, ahogy a rendőr kiszáll az autóból, majd odaballag a hajléktalanhoz.

Arra gondoltak, hogy bizonyára valamilyen eljárást folytat, azonban legnagyobb meglepetésünkre a rendőr a hajléktalan mellé ült, elővett egy adag ebédet, és átadta a férfinak.

Az eseményről a lányok fényképet is készítettek, amelyet megosztottak közösségi oldalunkon, és írtak alá pár gondolatot arról, hogy a rendőri munkának, a rendőröknek van egy nagyon emberi oldaluk is: mivel végső soron nem a származásunk, az életkorunk, vagy az anyagi körülményeink, esetleg a politikai pártállásunk számít, hanem az emberi hozzáállás.

A szeretet és a törődés. Ez a férfi nemcsak éhezett, hanem nyilván nagyon egyedül is érezte magát, senki sem volt, akinek fontos lett volna. A rendőr viszont nemcsak ételt, de megbecsülést és odafigyelést adott neki.

A lány leírja, hogy mindezt azért osztotta meg, mert fontosnak tartja, és arra kéri az embereket, hogy ők is osszák meg a posztot, hogy a rendőrök jó cselekedetéről minél többen tudjanak.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)