A feleség pár perccel férje halála után érkezett a kórházba. A koronavírusban halt meg a férje, akitől nem tudott elbúcsúzni. Aztán ezt találta a telefonjában...Azóta is nyeljük a könnyeinket...



Katie Coelho néhány perccel férje halála után érkezett a kórházba, ahol a férfit Jonathan Coelho-t koronavírus fertőzéssel kezelték.

A fiatal nő rettentessen bánta, hogy nem tudott elbúcsúzni, ám később a férfi telefonjában felfedezett egy megható búcsúüzenet, amit a férje írt a nő számára. Az üzenetet a férfi Katie-nek és két gyermeküknek a két éves Braedyn-nek és az egy éves Penelope-nak írta egy nappal azelőtt, hogy lélegeztetőgépre került Danburyben.

Az elhunyt férfit március 25-én azonosították koronavírus fertőzéssel, miután migrénes fejfájása volt, valamint nem érezte az ízeket. Március 26-án a férfi a kórházba került, 31-én pedig lélegeztetőgépre rakták súlyosbodó állapota miatt. Majd április 7-én lekerült a lélegeztetőgépről és a feleségének azt mondta, hogy hamarosan hazaengedik, ám sajnos az állapota nem javult és Jonathan április 22-én elhunyt. A gyászoló feleséget az orvosok hívták, hogy be kell mennie elbúcsúznia férjétől, de sajnos nem ért oda időben.


Jonathan búcsúüzenete:


“Nagyon szeretlek titeket teljes szívemből és a legjobb életet adtátok nekem, amit valaha csak kérhettem. Annyira szerencsés és büszke vagyok, hogy a férjed lehetek és Braedyn és Penelope apukája. Katie te vagy a leggyönyörűbb, legtörődőbb ember, a legkülönlegesebb, akit csak ismerek. Éld az életed azzal a boldogsággal és szenvedéllyel, ami miatt beléd szerettem. Látni, ahogy a legjobb anyává váltál, a legcsodálatosabb dolog, amit valaha láttam. Mondd meg Braedy-nek, hogy ő a legjobb barátom és büszke vagyok rá, hogy az apukája lehetek. Penelope-nak pedig mondd meg, hogy ő egy hercegnő és bármit megkaphat az életben.”


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)