“Tegnap a boltban voltam ennek a fültanúja: Egy “anya” négy gyermekével vásárolt mellettem, amikor így szólt az egyik kislányának! Mégis milyen szülő az ilyen?”



A hölgy (Nevezzük nevezzük most, kizárólag a történet szempontjából Erikának, mert nem tudjuk a nevét) egy olyan élményt ír le, amely kihozta őt a sodrából, ezért mesélte el. Hozzátesszük szerintünk joggal háborodott fel.

A tegnapi napon (nyilván a történet elmeséléséhez képest) Erika egy boltban járt, és a bejáratnál látott egy harmincöt-negyven körüli nőt, egy három éves és egy hat éves forma kisgyerekkel. Mögötte pedig két idősebb, nagyjából 10-13 éves forma gyerek haladt.

A gyerekek egyszerű és szegényes ruhákat viseltek, rendezetlen volt a megjelenésük. De csak a gyerekeknek! A nőn magassarkú cipő, csinos táska, és a haja is gyönyörűen meg volt csinálva!

Vonszolta maga után a kicsiket befelé a boltba. Ekkor a kis család el is tűnt a hozzászóló szeme elől, pár perccel később azonban ismét látta őket a bolt egyik másik részén.

Amiket ekkor hallott, az ütötte ki igazán nála a biztosítékot! Az anya mondja a 10 éves forma kicsinek, hogy nézd, a bögre csak 900 Ft! Erre az tiltakozik, hogy már van otthon olyan, és semmi szükség rá. Erre az anya mondja, hogy “de akciós, tegyen bele a kocsiba hármat”! A hat éves kérdezte, hogy miért pont annyit, amikor többen vannak, de az anya lehurrogta, hogy ő tudja, hogy így lesz jó.

Aztán az illatgyertyákat nézték, 1000 Ft-ba került 3 db. Ez viszont nem tűnt akciósnak, sőt, igen drága volt. Az anya mondja a gyerekeknek, hogy tegyenek be négy csomaggal. Az egyik 10 éves forma gyerek megköszönte, mert azt hitte, ők kapják!

Az anya most is lehurrogta, hogy a nappaliba, és az ő hálószobájába veszi, nem a gyerekeknek, hogy képzelik, hogy őrájuk ennyit költ!

Erika teljesen kiakadt, amiért a nő ennyire elutasító a gyerekekkel, nem veszi figyelembe, hogy nekik mire van szükségük, de magára bezzeg egy csomót költ! Nagyon megsajnálta a kicsiket, mert azt mondja, egy igazi anya először a gyerekeire gondolna, és csak utána saját magára...

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)