Szlávik János őszinte szavai – Ilyen karácsonyra számítson mindenki a koronavírus miatt!



Egyre nő a fertőzöttek száma, de Dr. Szlávik János optimistán látja a karácsonyi időszakot: “Úgy tűnik, hogy a karácsony velünk marad, ha minden jól megy, akkor addigra alacsonyabb esetszámok lesznek.”

Az infektológus főorvos szerint sokan mennek majd oltásra, reggel 7-től este 7-ig van erre lehetőség minden nap – hívta fel a figyelmet Szlávik János. Gyakorlatilag szabadon beszélhetnek az emberek orvosaikkal arról, hogy melyik oltóanyag mellett tegyék le a voksukat.

Arról is beszámolt az infektológus, hogy az antitestek számának ellenőrzése helyett érdemes inkább betartani, hogy 4-6 havonta oltassuk magunkat a Covid-19 ellen.

Szlávik János megszólalt arról a tablettás kezelésről is, ami az alapbetegséggel küzdőknek óriási segítséget nyújthat majd: Reményei szerint hamar elterjed hazánkban is.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)