Sajnos nem jó hírek érkeztek Kóbor János állapotáról. Ezt mondta a zenekar menedzsere:„Nincs változás Mecky állapotában„ – adott helyzetjelentést a Blikknek a zenekar menedzsere, Trunkos András. 

„A kórház és az orvosok csak Zsókának adnak tájékoztatást, mi pedig abban maradtunk, hogy amint van valami, szól.

Az, hogy nem jön hír, azt is jelenti, hogy nem romlott az állapota, ami már bizakodásra ad okot. Reméljük a legjobbakat.

Zsóka minden egyes nap jár be a kórházba. Bár látogatási tilalom van, ő külön engedélyt kapott.

Minden nap egy vagy másfél órát ott ül a férje mellett. Nagyon nehéz neki, de erős nő, ő is remél, bízik” – magyarázta bizakodva Trunkos.

Zsóka és Mecky 16 éve alkotnak egy párt, közös gyermekük, Léna pedig 13 éve született. A pár tökéletes harmóniában él, rajongásig szeretik egymást, így teljesen érthető, hogy Zsóka most úgy érzi, kicsúszott a lába alól a talaj.

Szívszaggató érzés lehet, hogy most nem tehet többet annál, mint hogy ott ül a kórházi ágy mellett, s fogja imádott férje kezét, beszél hozzá, s kérleli, ne hagyja el őket – adta hírül a Ripost.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)