Rubint Réka drámai vallomása Norbi strokejáról – Ez az igazság, amiről senki nem tud!Szó szerint a csodával határos, hogy Schobert Norbi maradandó károsodások nélkül felépült augusztusi agyvérzése után. Ugyanis rengeteg idő telt el az agyi érkatasztrófa és a segítség érkezése között.

Rubint Réka máig sem érti, miért nem hallgatott a megérzésére idén augusztus 26-án, amikor férje a telefonja nélkül indult futni.

Hazánk legismertebb fitneszoktatója érezte, hogy valami nem stimmel, amikor látta, hogy Norbi már másfél órája nem ért haza, de elhessegette magától a sötét gondolatokat. Most a LifeTV-n futó Frizbi felvételén idézte fel a szörnyű nap eseményeit.

Réka ma már tudja, hogy miközben ő a futópadon rótta a kilométereket és próbálta magát nyugalomra inteni, férje már hosszú ideje feküdt magatehetetlenül a házuk kapujában, ahol stroke-ot kapott.

„Volt bennem egy rossz érzés, mert nem tudtam pontosan, hogy mikor ment el Norbi futni, de eltelt vagy másfél óra. Azt éreztem, hogy már haza kellett volna érnie, de elhessegettem ezt a gondolatot.

Utólag már tudom, hogy ekkor már fél órája feküdt a garázs előtt magatehetetlenül” – kezdte Hajdú Péter kérdésére Rubint Réka, majd elmesélte, mi történt pontosan aznap délelőtt, hiszen később a biztonsági kamera felvételein végignézte férje emberfeletti küzdelmét az életéért.

„Csöngetett a szomszéd, ott volt nálunk a segítségem, őt kértem meg, hogy nézze meg ki az. Egy pillanat múlva jött be újra azzal, hogy nagy a baj, Norbi rosszul van. Azonnal futottam kifelé és láttam, hogy a szomszéd már felültette őt a kerítés mellé.

Nézett rám értetlen arccal, és láttam, hogy lóg a jobb lába és a jobb karja. Nem tudott beszélni. A mentők nagyon hamar, percek alatt kint voltak, ahogy a mentőhelikopter is, hiszen stroke esetén a legfontosabb az időfaktor.

A házunk be van kamerázva, onnan tudjuk, hogy Norbi addigra már 45 percet feküdt magatehetetlenül. Látszik, hogy megérkezik a házhoz futva. Majd próbálta beütni a kódot, de nem emlékezett rá.

Többször próbálta, majd az látszik, ahogyan a feje bal oldalát elkezdi nyomogatni. Majd megtámasztja a jobb vállával a falat, de elvesztette a támasztékot és összezuhant a fal mellett” – mesélte a LifeTV stúdiójában Réka.

A fitneszguru életét végül a hazaérkező szomszéd, illetve a család kutyája mentette meg. Hacsi érezte, hogy baj van és ösztönösen cselekedett.

Norbi olyan szerencsétlen helyen esett össze, hogy a sövénytől nem is láthatta a testét senki, aki arra járt. Mozgatta a bal kezét és a lábát és nézte a pulzusát, de kiabálni nem tudott, hiszen a beszédközpontja sérült. – írja a Ripost!

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)