KIFIZETTETHETIK A KÓRHÁZI ELLÁTÁST AZ OLTATLANOKKAL? MÉG KEGYETLENEBB VILÁG JÖN!Úgy tűnik, hogy egy nagyon komoly fordulóponthoz érkezhet a világunk, ami alapjaiban rúg fel majd minden humánumot.

A kórházi, vagyis egészségügyi ellátás költségét az oltatlanok fogják majd állni?

Egyre valószínűbb, hogy ezt meg fogják lépni.

A jelenlegi tendenciák jól láthatóan afelé mennek, hogy az oltással élni nem kívánókat megbélyegezzék.

Még akkor is, ha sok esetben valamilyen alapbetegség vagy állapot nem tesz lehetővé, hogy oltakozzanak.

Ők most a “felelőtlenek”, a társadalom szemében, és már elkezdték hangolni a közvéleményt az “úgy kell nekik, ők nem akartak oltakozni” álláspontra.

Amerikában már van olyan példa, ami azt szorgalmazza, hogy azokkal a munkavállalókkal, akik nem akarnak oltakozni, gyakorlatilag előre “megfizettetnék” az ellátási költségeiket.

Az álláspont ugyanis kifejti:

Ha valaki saját akaratából vállalja az oltatlansággal járó kockázatot, akkor vállalnia kell azt a komoly egészségügyi terhet is, amit ráró a rendszerre az esetleges megbetegedése során.

A koronavírusos betegek kezelése és gyógyítása ugyanis hatalmas logisztikai és nem utolsó sorban igen kötelességes feladat az egészségügyben.

Éppen ezért az USA-ban van már több olyan vállalat, ahol azt tervezik:

Egyszerűen lecsípnek a fizetéséből annak, aki oltatlan, hogy ezzel járuljon hozzá a járvány elleni védekezés költségeihez, vagy a jövőbeni ellátáshoz.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)