FÁJÓ HÍR ÉRKEZETT! Kiderült az igazság Kóbor János állapotáról, erre senki nem számított...Az Omega együttes legendás énekese súlyos állapotban, koronavírussal került kórházba, semmit nem érzékel a külvilágból.

A népszerű Mecky, a magyar rocktörténelem kultikus, kiemelkedő alakja immár egyértelműen az életéért küzd. Információink szerint lélegeztetőgépen van az énekes.

– Nem könnyű érzelmek nélkül beszélni arról, ami velünk, körülöttünk történik – mondta Trunkos András, az Omega menedzsere. – Gyászoljuk Benkő Lacit és Mihály Tomit, most pedig Mecky életéért kell aggódnunk.

Hogy mennyien szeretik az Omegát és a zenekar tag­jait, azt eddig is tudtuk. Ám ami szombaton történt, az felemelő és példaértékű volt.

– Este tíz és tizenegy óra között közös imára kértünk fel mindenkit a zenekar hivatalos Facebook-oldalán.

Nekem olyan művészek és barátok írtak, és rajtam keresztül küldtek pozitív energiát és sok-sok szeretetet Meckynek, mint Presser Gábor, Bródy János, Szörényi Levente, Szörényi Szabolcs, Frenreisz Károly, Rosta Mária vagy Rózsa Pisti.

Bízzunk benne, hogy Kóbor János érzi és érzékeli, mennyien aggódnak érte, mennyien szeretik őt…


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)