Borzasztó hírek jöttek Erzsébet királynőről



Ahogyan arról már korábban mi is beszámoltunk, egyre aggasztóbb jelei vannak annak, hogy II. Erzsébet nem érzi jól magát.

A királynőt kórházba is vitték, ahol számos kivizsgálásnak vetették alá.

Állapota az utóbbi időben láthatóan sokat romlott, közel két évtized után ismét botra van szüksége a járáshoz, sőt, sasszemű britek több zúzódást is felfedeztek a karján a nyilvánosságra hozott fotókat vizsgálva.

A királyi család szakértője, Russell Myers elárulta, hogy most a brit királyi családon van a sor, hiszen tehermentesíteni kellene az uralkodónőt, bizonyos feladatokat már át kell venni tőle, hogy minél többet tudjon pihenni. Csak ezen múlik az, hogy a helyzet javuljon.

“Most, jobban mint bármikor, itt az ideje, hogy az örökösei és a család többi része előlépjen, és átvegye a feladatokat, hogy a királynő egyszer végre magát helyezhesse minden más elé” – fejtette ki.

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (898) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (16) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (100)