BORZALMAS HÍR ÉRKEZETT! Közleményt adott ki az Omega Kóbor János állapotáról!A tegnapi napon közös imára hívtak mindenkit, sokan arra következtetnek, hogy nagyon nagy lehet a baj, rengetegen aggódnak a legendáért. 


“Közös imára hívunk mindenkit Meckyért! November 20-án, szombaton este 10 és 11 óra között a lehető legtöbben gondoljunk rá, erőt és pozitív gondolatokat küldjünk neki!

Meggyőződésünk, hogy szeretetünk és hitünk ereje eljut hozzá.” – írták Facebook-oldalukon.

Kóbor János november közepén került kórházba.

A zenészlegenda állapotáról és kezeléséről nem árult el részleteket a családja, az együttes menedzsere eddig annyit közölt, hogy melyik kórházba szállították át az Omega együttes legendás frontemberét.

Rosszulléte miatt felesége, Zsóka kórházba vitte, majd bent is tartották a SOTE Pulmonológiai Klinikáján, amely a légúti, tüdődaganatos, illetve más tüdőbetegségek kiemelt centrumaként működik, onnan került át a Városmajori Klinikára.


Forrás

Népszerű bejegyzések

Népszerűek

Népszerű bejegyzések

Címkék

agytorna (2) aktuális (897) asztrológia (9) egészség (33) elgondolkodtató (127) érdekesség (259) fejtörő (21) humor (15) húsvét (3) ima (1) lélek (1) megható (26) megrázó (7) praktika (8) recept (99)